Bianca Drăgușanu a trecut recent printr-o nouă intervenție chirurgicală. Este vorba despre un lifting facial care ar fi costat 11.000 de euro.

Ea spune că își asumă toate intervențiile estetice, spre deosebire de Loredana Groza, care a susținut în repetate rânduri că nu a apelat la asemenea proceduri.

Într-un interviu acordat Fanatik, Drăgușanu, care are implanturi mamare, fesiere, rinoplastie, dar și injecții cu acid hialuronic și botox, spune că a mers recent la medic pentru a-și topi acidul din buze, dar și pentru a face un lifting facial, arată b1tv.ro.

„Sunt bine… Mă recuperez și eu, cum pot. Faptul că sunt umflată, sunt vânătă, dar trece. De la o zi la alta este spectaculoasă revenirea. Am stat în anestezie generală 10 ore, m-au tot bibilit.

În fine, eu sunt curajoasă și asumată. Eu nu spun că mă dau cu cremă de gălbenele și d-astea. Niciodată… Sau să zic ca Loredana Groza că nu am liftinguri, operații estetice, nu am nicio intervenție, nu cunosc botoxul, nu beau, nu fumez, nu pierd nopțile, fac yoga… „Eu câștig bani din cum apar, normal că mă fac…”, a explicat Bianca Drăgușanu.

 

 

coral