Elon Musk a devenit din nou tătic. Miliardarul şi Shivon Zilis, directoare a departamentului de proiecte speciale în cadrul companiei Neuralink, l-au întâmpinat în acest an, cu maximă discreţie, pe cel de-al treilea lor copil, a raportat Bloomberg la finalul acestei săptămâni, citând persoane bine informate.

În 2021, Musk şi Zilis au devenit părinţii a doi gemeni, potrivit unor documente judiciare care arătau că Musk a depus o petiţie pentru a schimba numele gemenilor, încât să „aibă numele de familie al tatălui lor, iar numele de familie al mamei lor să fie parte a numelui mijlociu”.

Nu se ştie concret câţi copii are Musk în total, însă are 11 copii despre care se ştie public: 5 cu prima lui soţie, autoarea Justine Musk, 3 cu artista Grimes şi 3 cu Zilis, relatează Aleph News.

Musk este co-fondatorul Neuralink şi este co-CEO al companiei care dezvoltă tehnologia creier-computer. Vestea despre un alt copil cu Zilis vine la câteva săptămâni după ce Wall Street Journal a raportat că Musk are relaţii „neobişnuite” cu angajatele de la SpaceX. O fostă angajată de la SpaceX l-a acuzat pe Musk că i-a cerut să-i facă mai mulţi copii, potrivit unui raport al Wall Street Journal.

Musk a vorbit public, ani de zile, despre riscurile scăderii ratei natalităţii, spunând că această problemă este cea mai mare ameninţare la adresa civilizaţiei.

Musk a spus că şi-a încurajat şi prietenii să facă mai mulţi copii.

La o zi după ce Business Insider a raportat că Musk are gemeni cu Zilis, miliardarul a postat pe X că face tot posibilul „pentru a ajuta criza demografică”.

Zilis şi Musk nu au răspuns solicitărilor de comentarii.