Spectacolul serii în lumea sporturilor de contact a fost cu siguranță gala RXF, unde Bogdan Barbu și Florin Lupu i-au bătut măr pe vedetele Romeo Vasilioni de la Insula Iubirii și Dorian Popovici, TikToker profesionist. Cei doi amatori și-au încasat o lecție de neuitat, de parcă ar fi fost învățați ce înseamnă adevăratele lupte de stradă.

Bombă la RXF: Bogdan Barbu îi trimite la somn pe pițiponci

În ciuda aroganței afișate la conferința de presă, unde Romeo Vasilioni și Dorian Popovici și-au etalat mușchii și cuvintele mari, cu centurile pe masă, realitatea din cușcă a fost cu totul alta. Bogdan Barbu, cunoscut și ca „The Bomb”, le-a detonat orice iluzie de superioritate pe care o aveau. Cu o serie de lovituri precise și devastatoare, Barbu a demonstrat de ce este unul dintre cei mai temuți reprezentanți ai acestui sport.

Vezi mai bătaia aplicată de Barbu celor doi:

@rxfmatch #foryou #rxf #rxfmeciuri #viral #fypシ゚viral #viralvideo #2vs2 #show ♬ sunet original – Rxf meciuri

Romeo Vasilioni, ispita de la Insula Iubirii, și-a demonstrat într-adevăr bărbăția – dar doar prin curajul (sau poate prostia) de a intra în cușcă cu un profesionist ca Bogdan Barbu. După câteva schimburi de pumni, Vasilioni părea mai degrabă un sac de box în antrenament decât un luptător demn de respect. Barbu i-a scos figurile din cap, la propriu și la figurat, demonstrând că talentul în love-story-uri televizate nu se traduce în abilități de luptă.

Dorian Popovici, de la like-uri pe TikTok la lovituri în cușcă

Sursa foto: Fanatik

Sursa foto: Fanatik

Cât despre Dorian Popovici, „starul” TikTok-ului, acesta a învățat pe pielea lui că popularitatea online nu echivalează cu forța fizică reală. Bogdan Barbu, cu forța și tehnica sa devastatoare, a avut grijă să-i arate lui Popovici unde îi este locul. Loviturile lui Barbu au fost ca niște sentințe definitive, trimițându-l pe TikToker direct pe podeaua cuștii, pentru o reflecție profundă asupra alegerilor sale de carieră.

Un spectacol memorabil de umilință

Evenimentul RXF din 29 mai 2024 va rămâne în istorie nu doar pentru victoriile spectaculoase ale lui Bogdan Barbu și Florin Lupu, dar și pentru umilința profundă suferită de cei doi pițiponci. Cei care credeau că faima de pe rețelele sociale sau participarea într-un reality show sunt suficiente pentru a face față în cușca MMA au primit o lecție dureroasă.

Barbu și Lupu nu doar că au păstrat centurile, dar au și demonstrat lumii întregi ce înseamnă adevărata forță și pregătire. Încă o dată, Bogdan Barbu a arătat că în ring nu este loc pentru amatori care se bazează pe numele lor de scenă. Lupu a completat perfect acest spectacol, întărind ideea că arta luptelor se face cu dedicație și profesionalism.

Gala RXF din 29 mai 2024 a fost un adevărat regal de umilință publică pentru Romeo Vasilioni și Dorian Popovici. Încă o dată, Bogdan Barbu și Florin Lupu au arătat că în lumea reală a luptelor, doar adevărații profesioniști supraviețuiesc. Toată lumea a plecat acasă cu un singur gând: nu te pui cu „The Bomb” dacă nu ești pregătit să te detonezi singur.