Cătălin Măruță, gafă de nedescris, în direct, la TV. Mereu pus pe glume, prezentatorul și-a făcut deja un obicei din a-i pune pe cei care vin în platoul emisiunii sale în situații „delicate”, însă de data asta, mulți susțin că a întrecut limita. Ce i-a putut spune unei tinere, telespectatorii au crezut că nu aud bine.

Cătălin Măruță, gafă de nedescris

Fanii emisiunii La Măruță au fost martorii unei scene ciudate, în ediția de joi, 10 iunie. Fosta concurentă de la Românii au talent, frumoasa Natalia Duminică, a fost invitată în platoul emisiunii, unde a prezentat și un număr spectaculos de dans oriental.

Cătălin Măruță, gafă de nedescris Impresionat de invitata sa, încă de la apariția în platou, soțul Andrei i-a admirat costumul. Natalia i-a mulțumit pentru compliment, mărturisind că este și preferatul ei, pentru că îi pune în evidență mai bine mișcările bustului, în timp ce dansează. Prezentatorul a avut o remarcă neașteptată:

„Păi dă-l jos, să văd, pot și eu să dansez așa?”, a zis Cătălin Măruță, totul petrecându-se sub ochii iubitului tinerei, care era în culise. Momentele surprinzătoare nu s-au oprit însă aici, iar după ce Natalia Duminică a dansat, Cătălin Măruță a zis: „Am crezut ca ti s a facut rau si am zis sa vin sa te resuscitez. Poti sa joci in telenovele, eu eram Fernando”, a mai continuat Cătălin Măruță.

 

coral