Luni și marți, 22-23 aprilie au fost 2 ședințe de Plen Reunit, ale Camerei Deputaților și Senatului, cu aceeași ordine de zi, care a cuprins 3 categorii de subiecte:

  1. Două solicitări din partea Președintelui României. O solicitare prin care România va participa la o operațiune de deminare în Marea Neagră. Adică va scoate din apă bombe neexplodate lansate de Rusia sau Ucraina și care au ajuns la noi. Sunt aproximativ 500 de mine deja identificate pe fundul mării și al râurilor. Cei care vă dezinformează și ne acuză, au votat contra. Probabil doresc, în numele păcii, nu?! Pentru ca ambarcațiunile să se lovească de ele?!

O altă solicitare din partea Primului-Turist al țării a fost pentru a se trimite maximum opt ofițeri superiori, de Stat Major, în posturi de comandă și control pt. protejarea rutelor de navigație prin apele internaționale ale Mării Roșii, Mării Arabiei și ale Golfului Persic, unde, în ultimii mulți ani, pirații zilelor noastre, teroriștii, fac prăpăd – e vorba de grupuri din Yemen – Al-Houti sau din Somalia. Cei care dezinformează și mint au votat Contra, sunt alături de teroriștii musulmani.

  1. Altă chestiunea pe ordinea de zi a fost numirea prin vot fizic, secret a unor membrii în Consiliul Concurenței. Chiar în timpului ședinței de Plen Reunit, înainte de acest punct, majoritatea toxică a realizat că nu au, din partea lor, prezenți numărul minim de parlamentari – jumătate plus unu din numărul total. Cauza este, după cum știți, „pandemia comasării”. Ca atare au ales în mod ilegal să suspende ședința amânând restul punctelor, dar fără să mai facă, așa cum era necesar, încă un Birou Permanent – conform art. 15 din regulament. AUR a refuzat să participe la această ilegalitate, iar marți, doar după intonarea imnului național, parlamentarii AUR au ieșit din sală. Am rămas eu împreună cu dl deputat Ciprian Stoica pentru a supraveghea procesul de vot. Aveau nevoie de 234 de voturi exprimate. A fost o mascaradă. Din cele 245 de buletine de vot, 6 au fost voturi duble, i-am filmat și numărat. N-ar fi avut numărul de voturi necesare dacă n-ar fi beneficiat de voturile așa-zisei opoziții – FD, Reper, dar și foști colegi – tocmai cei care dezinformează, dar susțin, iată, prin votul lor, Partidul Comasat. Udmr a votat incorpore, încă o dovadă că acest partid separatist e, de facto, parte a guvernării.
  2. Cea din urmă categorie subiecte a fost reprezentată de două informări din partea aceluiași Prim-Turist, de care doar am luat act, fără a putea vota! Le-am criticat, dar nu le-am putut vota deoarece acțiunile întreprinse s-au făcut în baza unor acorduri deja existente.

În prima dintre informări Consiliul Suprem de Apărare a Țării a aprobat ca o donație din partea Estoniei, de echipament portuar logistic, nu de luptă, să fie preluată de către Ucraina din apele teritoriale ale României. N-am votat și nu vom niciodată implicarea noastră într-un război străin, chiar dacă condamnăm agresiunea Rusiei. Însă nu uităm că agresiunea Rusiei asupra Rep. Moldova începută în 1992, așa-numitul conflict transnistrean, a fost facilitat ani de zile de către Ucraina prin înlesnirea transportului de armament și trupe rusești.

Revenind, dacă nu ne place ce decide CSAT, care este compus din președintele țării, Primul Ministru, 8 (opt!) miniștrii din Guvernul Comasat, șefii serviciilor secrete și doar doi generali, este timpul să schimbăm, prin vot liber, Guvernul și Președintele! Altă cale nu există. Orice critică la adresa unui președinte sau guvern trădător, care nu se concretizează cu un vot de schimbare, este aflare în treabă. Voturi din acest an vor fi foarte importante!

Nu vă lăsați dezinformați. Votați patrioții! Unirea face puterea!