Tânărul de 28 de ani care a plecat de acasă și a amenințat că se sinucide din dragoste este în continuare căutat de polițiști. Căutările au început de dimineață, iar în ajutorul forțelor de ordine au sărit voluntarii CERT Rescue. Până în acest moment, căutările în zonele Iara și Valea Ierii și au reușit să dea de urma tânărului.

„A luat-o pe o cărare prin munte spre Săcel. Suntem în urma lui cu 30 de minute”, a declarat pentru BZC Raul Ghiran, reprezentant CERT.

Polițiștii clujeni îi roagă pe cei care au informații despre tânăr să sune la 112.

Tânărul care a amenințat că se sinucide se numește Corchiș Andrei și este originar din comuna Iara, județul Cluj. Polițiștii au anunțat că a plecat de la reședința sa din localitatea Florești, județul Cluj, în data de 15 Aprilie, în jurul orei 18.00, însă până în prezent nu s-a mai întors.

SEMNALMENTE – înălțime aproximativă – 1.75 m, 67 de kg, constituție atletică, păr scurt, ten deschis, forma feței ovală, ochi verzi, barbă tunsă scurt.

SEMNE PARTICULARE – În zona spatelui – tatuaj ce reprezintă capul unui leu. Poartă ochelari de vedere.

La momentul plecării era îmbrăcat cu o geacă sport de culoare roșie, cu glugă și jeans albaștri.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbat sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

 

CITEȘTE ȘI:

Tânăr clujean plecat de acasă amenință că se sinucide din cauza iubitei

coral