Politicianul intenționează să participe la alegerile prezidențiale din SUA din 2024 drept candidat independent.

Candidatul independent la președinția SUA Robert Kennedy Jr. a ales-o pe avocata Nicole Shanahan, în vârstă de 38 de ani, drept candidată la vicepreședinție. El și-a anunțat numirea în timp ce vorbea cu susținătorii din California.

Kennedy Jr. intenționează să participe la alegerile prezidențiale din SUA din 2024 drept candidat independent.

Anterior, Robert Kennedy Jr., care este nepotul celui de-al 35-lea președinte american John F. Kennedy, a declarat că echipa fostului președinte american Donald Trump i-a sugerat să ia în considerare să devină vicepreședinte, dar acesta a refuzat. Trump însuși a negat această afirmație, numind-o minciună.

Alegerile prezidențiale din SUA vor avea loc pe 5 noiembrie. Trump a primit deja numărul necesar de voturi de la delegați pentru a deveni candidatul republican la președinția Statelor Unite. Actualul șef al statului, Joe Biden, care candidează pentru al doilea mandat, și-a asigurat sprijinul unui număr suficient de delegați ai Partidului Democrat. Astfel, lupta se va desfășura, în mod previzibil, între aceiași candidați ca acum patru ani, când Biden l-a învins pe Trump, care urmărea realegerea în cea mai înaltă funcție guvernamentală.

 

coral