AUR vine în întâmpinarea nevoilor comunităților din Cluj cu o inițiativa care schimbă vieți: CARAVANA MEDICALĂ. Cu un angajament ferm de îmbunătățire a accesului la serviciile medicale, AUR întinde mâna către cetățeni, în semn de solidaritate.

În perioada 26 februarie – 2 martie 2024, echipa noastră de medici va fi prezentă în Tritenii de Jos (sat Tritenii de Sus), com. Poeni (Valea Drăganului) și Aghireș. Fiecare vizită este o garanție a faptului că, pentru AUR, fiecare cetățean contează. Sărac sau bogat, la țară sau la oraș, nimeni nu este uitat.

Sănătatea nu este un lux, ci un drept fundamental! Caravana Medicală AUR pune la dispoziție echipamente de ultimă generație pentru a oferi o gamă largă de servicii medicale:

– Consultații de specialitate (medicină internă, cardiologie, pediatrie, etc.)

– Investigații medicale (stomatologie, analize de sânge, EKG, ecografie, etc.)

– Sfaturi medicale pentru prevenție și menținerea unui stil de viață sănătos

AUR nu doar ascultă, ci răspunde cu acțiune acolo unde este cea mai mare nevoie.

Vă suntem alături, vă întărim și vă apărăm dreptul la o viață sănătoasă. Împreună construim o Românie a binelui, a demnității și a speranței.

Pentru mai multe detalii despre programul și locațiile exacte ale Caravanei Medicale AUR, vă invităm să vizitați: https://www.caravanamedicala.ro/