Dorința de a petrece cât mai mult timp în natură și de a muta majoritatea activităților în aer liber este un bun motiv să ne facem planul pentru weekend. Te poți încărca cu bună dispoziție și energie în Iulius Parc, relaxându-te pe gazon, pedalând sau admirând verdele crud al vegetației. Poți profita de vizită și pentru a-ți îmbogăți biblioteca cu noi volume de la Cărturești sau să îți schimbi look-ul.

Dor de Iulius Parc? Pentru sfârșitul de săptămână, rețeta de optimism poate fi o plimbare cu familia ori un prieten drag în aer liber. Iulius Parc își așteaptă vizitatorii într-un cadru natural idilic. Gazonul invită la relaxare, copacii sunt gata să adăpostească la umbră amatorii de lectură, iar jocul de culori al florilor este încântător. Pentru cei cărora sportul le încarcă bateriile, alergarea pe malul lacului îmbină mișcarea cu o panoramă liniștitoare. Și nouă ne-a fost dor de joaca celor mici, de energia, râsul și tabieturile voastre! Este important să ținem cont de recomandările privind limitarea grupurilor la maximum trei persoane, păstrarea distanței sociale și măsurile de siguranță.

Timpul petrecut în aer liber poate fi însoțit cu o înghețată sau gustări delicioase propuse de locațiile deschise. Dacă îți este dor de o cafea savuroasă, Starbucks te servește în regim „take away”. Cei care au devorat cărțile din bibliotecă și vor să își refacă stocul de lectură sunt așteptați la Cărturești. Sesiunile de înfrumusețare sunt posibile la Gett’s Color Bar, Nomasvello și Sunkiss, iar pentru răsfățul prietenilor necuvântători este necesară vizita la Zoomania. Lista locațiile deschise continuă cu hypermarketul Auchan, cele cu delicii sau care oferă servicii farmaceutice ori de curățătorie. Programul complet poate fi consultat pe site-ul www.iuliusmall.com/cluj sau pe pagina de Facebook Iulius Mall Cluj-Napoca.

Iulius Parc vă așteaptă, pentru că frumusețea lui este completă doar cu oameni veseli și atmosferă relaxantă! Desigur, ne bucurăm împreună de natură respectând măsurile de distanțare socială și de siguranță!