Omul de afaceri Cristi Borcea nu se uita la bani atunci cand vine vorba de confortul familiei sale. Acesta a scos din buzunar o suma impresionanta de bani pentru ca totul sa decurga cum trebuie la venirea pe lume a gemenelor lui si ale Valentinei Pelinel.

Potrivit click.ro, pentru nasterea fetitelor, Cristi Borcea ar fi cheltuit 20.000 de euro.

Valentina Pelinel a nascut gemenele la o clinica privata din Capitala, cu acelasi medic ginecolog care i-a fost alaturi si cand l-a adus pe lume pe Milan, fiul ei si al lui Cristi Borcea.

Sotul blondei a achitat in jur de 10.000 de euro pentru nastere, rezerva de cinci stele si supraveghere permanenta. Insa aceasta nu este singura cheltuiala, pentru ca mobilierul gemenelor l-a mai costat inca 10.000 de euro.

Pentru micute, Valentina Pelinel si Cristi Borcea au ales mobilier de fite. Doua patuturi convertibile, doua comode, masa de infasat si un dulap pentru hainute, toate albe, din lemn tratat si vopsit ecologic, in valoare de aprope 7.000 de euro.

Inca 3.000 de euro au mai cheltuit pentru tot felul de gadgeturi in materie de nou-nascuti, camere de supraveghere, balansoare ultima fita, cosulete si kitul pentru celule stem.

Valentina Pelinel a devenit din nou mamica vineri, 1 martie 2019. Aceasta a adus pe lume gemene, din casnicia pe care o are cu omul de afaceri Cristi Borcea, care in prezent se afla dupa gratii.

Micutele, care vor primi numele Indira Maria si Rania Maria, au venit pe lume intr-o clinica privata din Bucuresti. Imediat dupa ce le-a adus pe lume pe gemene, Valentina Pelinel a primit din partea sotului ei, Cristi Borcea, un imens buchet de trandafiri rotii, culoarea ei preferata. Acestia au ajuns la ea prin intermediul soferului.