Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Cluj-Napoca au organizat o acţiune de de menţinere a unui climat de siguranţă publică în zona Pieţelor Agroalimentare Mihai Viteazul şi Mărăşti.

La data de 13 februarie a.c., poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Cluj-Napoca cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei Locale Cluj-Napoca au desfăşurat o acţiune de menţinere a unui climat de siguranţă publică în zona Pieţelor Agroalimentare Mihai Viteazul şi Mărăşti, fiind desfăşurate activităţi pentru combaterea comerțului stradal ilicit, depistării persoanelor care practică cerşetoria, dar și activităţi pentru fluidizarea traficului rutier pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, respectiv pe străzile Arges, Ploieşti şi Constanţa.

Activităţile desfăşurate au condus la legitimarea a 75 de persoane şi verificarea a 18 vehicule. De asemenea au fost controlaţi 48 de comercianţi, persoane fizice sau juridice. Neregulile constatate de către poliţişti în timpul acţiunii au condus la aplicarea a 46 de sancţiuni contravenţionale, respectiv: 6 pentru tulburarea ordinii publice conform Legii nr.61/1991 republicată, 17 pentru abateri de la legislaţia rutieră, conform O.U.G. 195/2002, 5 pentru activităţi de comerţ ilicit, conform Legii nr. 12/1990, 11 pentru incălcări ale Legii 145/2014, Legea pieţelor, iar 7 la alte acte normative. Au mai fost ridicate 2 autoturisme care erau staţionate neregulamentar.

coral