Andreea Esca este, de departe, cea mai cunoscută și îndrăgită vedetă de televiziune din România. Este imposibil să nu-i recunoști vocea, ea fiind cea care de ani de zile prezintă cele mai importante știri din zi de la Pro Tv. Andreea Esca este o figură emblematică a României, iar imaginea ei este legată de postul de televiziune din Pache Protopopescu.

De-a lungul carierei, Esca s-a implicat în numeroase campanii de binefacere, fiind membră a fundației Renașterea.

Andreea Esca a vorbit despre job-ul de la Pro Tv

De-a lungul anilor s-au făcut tot felul de glume pe seama Andreei Esca, mai precis glume legate de remunerația ei de la Pro Tv. Fiind cea mai longevivă prezentatoare de știri din România, mulți au fost curioși să afle care este salariul ei, mai ales că lipsește foarte rar de la pupitrul știrilor.

Esca este realizator-prezentator în cadrul Știrilor Pro Tv, și realizatoarea emisiunii La Radio, de la Europa FM.

Puțini sunt cei care știu că Andreea Esca face parte din echipa de reporteri CNN World Report și că a realizat transmisiuni în direct din Paris, Madrid, Helsinki, Varșovia și SUA.

Ca reporter a transmis în direct din: SUA, Paris, Madrid, Helsinki, Varșovia.

A apărut pe micile ecrane, pentru prima dată în urmă cu 26 de ani, și a spus, în nenumărate rânduri, că nu se vede făcând altceva.

Invitată în podcastul lui Marius Manole, Andreea Esca a spus că nu s-a gândit să renunțe la pupitrul știrilor și că este o profesie pe care o poți face chiar dacă înaintezi în vârstă.

Dacă e vorba de știri, cred că poți să prezinți până mai târziu, pentru că este vorba despre credibilitate, despre ceea ce spui și nu neapărat de cât de frumoasă ești, a spus Andreea Esca.

Ce salariu are Andreea Esca la Pro Tv

Întrebată ce remunerație primește de la Pro Tv, Andreea Esca a spus că are un contract pe perioadă nedeterminată și că salariul ei este…nedeterminat. Astfel, vedeta a oferit un răspuns elegant la întrebarea care îi macină pe mulți: care este salariul ei.

Am contract pe o perioadă nedeterminată, iar salariul, nedeterminat, a spus Andreea Esca.

În ultimii ani s-au făcut tot felul de speculații cu privire la banii pe care îi primește cea mai longevivă prezentatoare de știri din România. Nimeni nu a reușit să ghicească, ori dacă a făcut-o, nu a avut cine să-i confirme.

De curând, pe buzele unora a apărut și întrebarea: când va renunța Andreea Esca la pupitrul știrilor, și iată că vedeta a avut ocazia să răspundă la ambele întrebări.