Lucrările la cele două clădiri ale centrului, situate pe strada 22 Decembrie, se concentrează pe finisajele exterioare ale corpului B, în timp ce pentru corpul A se desfășoară lucrările la finisajele interioare.

Odată ce finisajele interioare şi exterioare vor fi finalizate, centrul va fi echipat cu facilități moderne, inclusiv un cabinet medical și o ambulanță, cu servicii esențiale de sănătate și asistență medicală, precum şi facilități de igienă, băi și grupuri sanitare.

Pentru a sprijini dezvoltarea și creșterea sănătoasă a copiilor, e important să privim mai profund: educaţia şi confortul emoţional joacă un rol important în această misiune.

De aceea, centrul va oferi și servicii de consiliere și educație parentală pentru copii şi părinţii lor.

Prin oferirea unui mediu sigur și stabil, îi încurajăm pe copii să se dezvolte la potențialul lor maxim și să devină adulți sănătoși și echilibrați.

default

default

Proiectul „Construire Centru comunitar de igienă şi sănătate şi Construire Centru social pentru copii aflați în situație de risc social” este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, axa prioritară 9.