Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a făcut într-o emisiune TV caracterizarea unora dintre principalii politicieni ai moomentului. În opinia sa, Nicolae Ciucă este „un om respectabil”, pe George Simion l-a catalogat drept „un aventurier”, iar despre Maia Sandu a spus că o admiră, potrivit News.ro.

Pe Nicolae Ciucă, Marcel Ciolacu l-a descris, luni seară, la Antena 3, drept „un om de cuvânt, un om respectabil, un român”.

Despre liderul AUR, George Simion, Ciolacu crede că „nu e un om în care poţi să îţi pui baza, e un aventurier”.

Despre preşedintele USR, Cătălin Drulă, Ciolacu a spus că „ar fi putut mult mai mult”, iar pe Diana Şoşoacă nu a catalogat-o, spunând în schimb că este „o evidenţă foarte clară relaţia doamnei Şoşoacă cu Federaţia Rusă”.

„Nu pot să am un dialog. Ştim cu toţii cât rău a făcut Rusia poporului român şi României”, a adăugat el.

Pe Kelemen Hunor, preşedintele PSD l-a catalogat drept „un on de cuvânt şi un bun politician”.

„Avem o relaţie instituţională corectă”, a spus Ciolacu despre Klaus Iohannis.

Despre Mircea Geoană, el a susţinut că, în calitate de politician, „trebuie să înveţi din trecut ca să ştii mai bine cum îţi creezi viitorul”.

„O femeie războinică, cu provocări multiple” şi „o femeie încercată”, a spus şeful Guvernului de la Bucureşti despre preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, admiţând că, deşi are opinii diferite faţă de aceasta în privinţa unor chestiuni, o admiră.

coral