News Flash:

Clinica de Pneumologie a Spitalului de Copii a fost reabilitată

18 August 2021
1092 Vizualizari | 0 Comentarii
clinica reabilitata cluj

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii, unitate sanitară aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, a derulat și finalizat ample lucrări la clădirea care găzduiește Secția de Pneumologie.

 

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Un act medical de calitate necesită, pe lângă dotările cu aparaturi și echipamente de înaltă tehnologie, și infrastructura adecvată, astfel încât pacienții să beneficieze de servicii la standarde europene. Odată cu finalizarea investiției, copiii pot fi investigați și tratați în condiții de deplină siguranță și confort”.

 

Principalele operațiuni executate au constat în realizarea unui nou acoperiș, montarea unor noi jgheaburi, înlocuirea geamurilor din lemn cu unele termopan și realizarea tencuielilor exterioare. De asemenea, la interior, au fost înlocuite ușile deteriorate, a fost montat tarchet special și executate noi zugrăveli.

Valoarea totală a lucrărilor de reabilitare a clădirii Clinicii de Pneumologie Pediatrică a fost de 539.536 de lei.

Situată în municipiul Cluj-Napoca, pe str. B. P. Hașdeu, nr. 27, Clinica de Pneumologie Pediatrică cuprinde 30 de paturi, din care un compartiment de 10 paturi TBC. Aici sunt internați copiii cu afecțiuni respiratorii acute și cronice, pentru diagnostic și tratament de specialitate.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

clinica pneumologie reabilitare alin tise
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2348 (s) | 33 queries | Mysql time :0.158785 (s)