Clotilde Armand e pusă oficial sub acuzare de procurori în dosarul de conflict de interese, deschis la sesizarea Agenției Naționale de Integritate ( ANI ).
Primarul Sectorului 1 dă vina pe coaliția PSD-PNL: susține că astfel încearcă să-i blocheze candidatura pentru un nou mandat.

Ce a scris Clotilde Armand pe Facebook „Să vă mai dau un exemplu despre reacția sistemului PNL PSD la anunțarea candidaturii mele.

Probabil știți, sunt acuzată de fostul primar PSD (Diamante) că aş fi fost remunerată ilegal cu 2.500 euro într-un proiect european în care am implementat măsuri anticorupţie la Primăria Sectorului 1. Am respectat legea în cazul proiectului pe fonduri europene şi am contestat în instanţă raportul ANI. Apropos, în acelaşi timp în care au schimbat judecătorii, “Noaptea ca hoții!”, m-au sunat de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 că se schimbă calitatea de suspect în inculpat (exact în timpul în care avocatul pleda în speța despre care v-am zis mai jos).

Campania electorală începe mâine, iar Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au nevoie de știri cu primarii USR care să fie filmați în fața parchetelor și să fie atacați în prime-time de televiziunile de casă. Poate lumea nu vede ce dezastru economic patronează și ce tunuri financiare se dau în România.

Oamenii nu mai pot fi mințiți cu astfel de montaje mediatice!”, a scris Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

Clotilde Armand spune că ancheta împotriva ei „decurge defectuos”.

„Au schimbat trei procurori până au găsit pe cineva care să semneze actele de acuzare împotriva mea”, a mai scris ea, potrivit antena3.ro.

 

coral