Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Cluj au inițiat o anchetă în legătură cu descoperirea a două cadavre de câini pe Calea Someșeni din Cluj-Napoca.

Ancheta desfășurată de polițiștii de la Biroul pentru Protecția Animalelor vizează presupuse infracțiuni de ucidere a animalelor, cu intenție, fără drept și cruzime față de animale. Pe strada Calea Someșeni din Cluj-Napoca au fost identificate două cadavre de câini, dintre care unul prezenta semne evidente de violență.

„În data de 1 ianuarie, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Biroul pentru Protecția Animalelor au demarat cercetări pentru presupuse infracțiuni de ucidere a animalelor, cu intenție, fără drept și cruzime față de animale, întrucât în aceeași zi au fost găsite cadavrele a două câini în zona căii ferate de pe strada Calea Someșeni din Cluj-Napoca.

Unul dintre aceste cadavre, aparținând unui câine de rasă „metiș”, prezenta semne vizibile de violență. Acestea au fost preluate de reprezentanții DSVSA pentru a fi supuse necropsiei. În prezent, se desfășoară investigații pentru identificarea persoanelor responsabile și tragerea acestora la răspundere”, a comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Cluj luni.

coral