Un cocalar de Cluj și-a abandonat cu nepăsare SUV-ul pe o stradă îngustă din inima orașului Cluj-Napoca, unde staționarea este strict interzisă.

Dat fiind faptul că orice oprire voluntară este interzisă, acest lucru înseamnă că și staționarea voluntară este de asemenea ilegală. Șoferul și-a parcat mașina pe strada Paul Chinezu din centrul orașului, obstruindu-i astfel pe ceilalți șoferi care aveau autoturisme mai mari.

Oprirea interzisa

Oprirea interzisa

În ciuda semnelor de circulație evidente care indicau interdicția de oprire pe acea stradă, precum și a avertismentelor privind ridicarea mașinii în caz de parcare neregulamentară, șoferul a luat decizia de a-și parca totuși vehiculul acolo.

Un alt conducător auto, care încerca să traverseze strada în noaptea de sâmbătă spre duminică, a raportat faptul că o mașină blochează în mod ostentativ circulația. Cel mai probabil, acesta nu a fost singurul șofer deranjat de parcatul ilegal, deoarece vehiculul abandonat pe stradă prezenta urme evidente de zgârieturi și avea o pană la una dintre roți.

„Oare ce ai consumat încât ți-a dat atâta curaj să blochezi strada cum vor mușchii tăi? Vino și mută cotețul! Nu putem circula. Nu încape nici măcar un autoturism. Despre mașină de salubritate, ambulanță sau pompieri nici nu are rost să mai vorbim. Mâine te plângi și postezi pe facebook «Cine mi-a zgâriat mașina să mă contacteze. Mă duc la poliție.» Nici nu știi ce satisfacție am când văd ce zgâriat e cotețul, plus pană. Îmi și dau inimă la postare. P.S. Fă o postare și cere-ți scuze, ca de exemplu «Ami pare rău la domni șoferi»”, a spus șoferul care a filmat parcarea neregulamentară