Robi, cel mai cunoscut vânzător stradal din Cluj-Napoca, a fost jefuit de doi indivizi. Aceștia au sustras din căruciorul parcat în față la Melody mai multe odorizante de mașină, profitând de faptul că Robi era într-o discuție cu un potențial client oprit la semafor, arată Ziar de Cluj.

Cei doi au fost surprinși pe camerele video. Dacă îi recunoașteți, sesizați cea mai apropiată secție de Poliție.

„Vineri 12/04/2024 seara la 21:53 2 indivizi sau 2 domni au furat din cărucior de vreo 200 de lei odorizante Paloma fiole de vanilie”, a transmis Robi pe pagina sa de Facebook.

 

Vineri 12/04/2024 seara la 21:53 2 indivizi sau 2 domn a furat din cărucior de vreo 200 de lei odorizante Paloma fiole de vanilie.

Posted by Robert Lukaci on Monday, April 15, 2024

Vă reamintim, în 2016, grație unui campanii Ziar de Cluj și Liviu Alexa, Robi a devenit cunoscut în toată țara. Acesta a primit o nouă casă, dar și un nou cărucior pentru a-și câștiga existența.

Clujenii i-au promis că îi dau ei paguba înpoi, însă nu au putut să nu remarce lipsa de implicare a trecătorilor care nu au încercat să îi oprească pe cei doi indivizi.

„Jeguri de oameni! Rușine să le fie!”

„Lumea se uită si nu face nici un gest!”.

„Omul ăsta lucrează pe rupte până seara târziu, deși putea să stea acasă pe pensie. Nu stă la întins mâna . Și vin ăștia doi sănătoși tun, putorii și il fură pe omul ăsta. Dar să nu le tai mâna?”, au comentat clujenii.