Un accident grav s-a petrecut în această dimineață în Gherla. Un bărbat de 50 de ani a fost transportat la spital.

Accidentul s-a petrecut pe strada Dejului din municipiul Gherla. Când au sosit pompierii au găsit oamenii ieșiți din mașină și doi stâlpi de susținere a liniilor de transport rupți. Un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

„Două autospeciale și un echipaj SAJ au fost alertate în această dimineață pentru a gestiona o situație de urgență survenită în urma unui accident rutier produs pe strada Dejului din municipiul Gherla.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 6.30, iar în momentul sosirii la fața locului au fost găsite două autoturisme avariate, cu ocupanții ieșiți din acestea, și doi stâlpi de susținere a liniilor de transport a energiei electrice rupți la baza acestora.

Un bărbat de cca 50 de ani a primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ și a fost transportat la spital în stare de conștiență și cooperant. Prin disperatul unității a fost solicitată intervenția echipei specializate a furnizorului de utilități, având în vedere că cablurile susținute de stâlpi s-au rupt în urma impactului și a fost întreruptă furnizarea energiei electrice în zona respectivă.

 

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat, au asigurat măsuri de siguranță prin balizarea zonei în care erau căzute cablurile electrice, precum și măsuri de prevenire a incendiilor prin deconectare bateriilor autoturismelor avariate. De asemenea, s-a acordat sprijin pentru degajarea drumului de elemente desprinse din caroseriile autoturismelor, în vederea reluării traficului rutier”, a transmis ISU Cluj.