Un accident a avut loc miercuri între localitățile Luna de Sus și Vlaha din județul Cluj, o mașină fiind răsturnată pe câmp, după ce a intrat într-un stâlp. O femeie aflată în mașină a fost dusă la spital.

Accidentul a avut loc pe DJ107M, între Luna de Sus și Vlaha, miercuri, în jurul orei 13.00. Șoferul are 66 de ani, iar pasagera de 62 de ani a fost transportată la spital în urma incidentului.

„Conform primelor informații, un conducător auto în vârstă de 66 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care se deplasa cu un autoturism pe DJ 107M, din direcția Luna de Sus – Stolna, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un stâlp, ulterior răsturnându-se în afara părții carosabile. Conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, transmit reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

A fost nevoie și de intervenția pompierilor, care i-au acordat femeii îngrijiri, până la venirea medicilor.

„O autospecială și un echipaj SAJ au fost alertate ca urmare a răsturnării unui autoturism între localitățile Luna de Sus și Vlaha. Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 13.20, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit autoturismul ieșit în afara părții carosabile, ocupanții erau ieșiți din acesta, iar un stâlp din lemn pentru susținere liniilor de telecomunicații era rupt.

A fost acordat primul ajutor calificat unei femei de cca 60 de ani, care a fost transportată ulterior la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate. Aceasta era în stare de conștiență și era cooperantă. Pompierii au acordat primul ajutor calificat femeii până la sosirea echipajelor SAJ și au asigurat măsuri de siguranță la fața locului”, au transmis cei din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.