Accident cumplit sâmbătă dimineața la Unirea, în județul Bistrița Năsăud. O camionetă a spulberat o bătrânică de 83 de ani, care traversa regulamentar pe la trecerea de pietoni.

O camionetă a spulberat o bătrânică de 83 de ani, care traversa regulamentar pe la trecerea de pietoni. Femeia a murit pe loc în urma impactului violent.

Accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere. Bătrâna se angajase în traversarea străzii, iar la mijlocul trecerii de pietoni a fost lovită din plin de o camionetă, aruncând-o câțiva metri. Nu a mai avut nicio șansă de a fi salvată.

Medicii au ajuns la fața locului pentru a-i acorda primul ajutor, însă a fost prea târziu.

Șoferul autoutilitarei, un tânăr de 20 de ani din Blăjenii de Sus, a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ.

Polițiștii au întocmit un dosar penal de ucidere din culpă pe numele șoferului.

„Astăzi, polițiștii Biroului rutier din cadrul Poliției municipiului Bistrița au intervenit la un accident de circulație semnalat în Unirea. O autoutilitară condusă de un tânăr de 20 de ani din Blăjenii de Sus a surprins și accidentat o femeie de 83 de ani din Unirea care se deplasa în calitate de pieton.

În urma impactului, din păcate a survenit decesul femeii. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă, urmând să stabilească cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier”, a transmis Paul Rodilă, din cadrul Inspectoratului de poliție județean Bistrița Năsăud.

coral