Începând din 23 martie 2020, Iulius Mall Cluj își suspendă temporar activitatea. Este o măsură de protecție și responsabilitate, susținută prin emiterea Ordonanței Militare nr. 2 din 21 martie 2020.  În continuare, clujenii vor avea la dispoziție locațiile cu produse alimentare și de necesitate.

Hypermarketul Auchan va fi în continuare deschis zilnic, în intervalul orar 08.00 – 21.00. Pentru siguranța clienților, cel mai mare hypermarket din Cluj-Napoca, de peste 10.000 mp, a luat măsuri de protecție, care, pe lângă spațiul generos alocat cumpărătorilor, presupun dezinfectarea frecventă a tuturor cărucioarelor și suprafețelor de contact, dar și punerea la dispoziția acestora de soluții pentru dezinfectarea mâinilor. Totodată, accesul este facil, fără timp de așteptare pentru intrarea în hypermarket, iar stocul este aprovizionat zilnic la toate categoriile de produse.

În același timp, pentru a facilita accesul clienților către locațiile cu produse de strictă necesitate, parcarea demisol este fără plată.

În Iulius Mall Cluj rămâne deschisă Elmafarm, de luni până vineri, în intervalul 08.00 – 21.00, și sâmbătă și duminică, între orele 09.00 – 21.00. Continuă să funcționeze și Zoomania, cu produse veterinare, în intervalul 10.00 – 21.00. Produse alimentare sunt disponibile și la Bottega Italiană, care este deschisă de la ora 08.00 până la ora 20.00.

Vă rugăm să vă luați toate măsurile de autoprotecție când mergeți la cumpărături și să păstrați distanța de minimum un metru față de alte persoane. Pe primul loc este sănătatea și siguranța tuturor. Este momentul să ne bucurăm cu toții de familie și să îi protejăm pe cei dragi. Luăm o pauză astăzi, ca să ne reîntoarcem cu energie când totul va fi bine!

Programul poate suferi modificări, care vor fi comunicate pe site-ul www.iuliusmall.com.