Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj anunță astăzi, 19 august 2021, programul de operare al companiei aeriene HiSky de pe Aeroportul Internațional Cluj, începând din noiembrie 2021, până în martie 2022. Compania aeriană va continua astfel operarea zborurilor regulate directe către Lisabona (Portugalia), precum și Dublin (Irlanda). 

Zborurile vor fi operate de compania aeriană în sezonul de iarnă cu aeronave Airbus A-320, după cum urmează: 

Cluj-Napoca – Lisabona – Cluj-Napoca (în fiecare zi de joi) 

Cluj-Napoca – Dublin – Cluj-Napoca (în fiecare zi de miercuri și duminică) 

Într-una dintre cele mai dificile perioade din industria aviatică, Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj continuă eforturile pentru implementarea celor mai bune metode de recuperare a traficului de pasageri existent înainte de pandemie. 

Domnul Iulian Scorpan, Director General HiSky a declarat cu această ocazie: „La această etapă am reintrodus destinațiile care,  în opinia noastră, au trecut testul provocărilor post-pandemice. Pasagerii care au zburat cu noi în sezonul de vară, nu doar că au devenit clienții noștri fideli, dar au generat dorințe și așteptări din parte celor care încă nu au pășit pragul aeronavelor noastre. Primim multe solicitări din partea pasagerilor privind lansarea unor curse noi și, în acest context, vrem să vă comunicăm că vocea fiecăruia dintre voi este auzită. Suntem la etapa de analiză și sper că în scurt timp vom veni cu noutăți bune și în acest sens pentru pasagerii din Cluj și Chișinău și împrejurimile acestor orașe”, a subliniat CEO-ul companiei, Iulian Scorpan.”  

Domnul Viorel Federiga, Preşedintele Consiliului de Administraţie Directorul General al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj a transmis următoarele: „Menținerea operațiunilor de zbor pentru rutele Lisabona și Dublin ale operatorului aerian HiSky în sezonul de iarnă 2021-2022, reprezintă o nouă confirmare a eforturilor constante de recuperare a traficului aerian și răspunde nevoilor de conexiune ale pasagerilor care aleg să călătorească de la Cluj.” 

Domnul David Ciceo, Director General al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj a declarat cu acest prilej: „Lisabona și Dublin sunt două destinații importante pentru Aeroportul Internațional Cluj și apreciem eforturile depuse de compania HiSky de a se adresa necesităților de conectivitate ale pasagerilor și de asemenea de a contribui la reluarea traficului aerian în România.” 

 HiSky își îndeamnă clienții să rezerve din timp bilete pentru a beneficia de prețuri promoționale. Prețurile, serviciile sau orice alte informații despre HiSky pot fi consultate pe site-ul www.hisky.aero  și la casele agenţiilor partenere.