Alex Velea a dat de pământ cu Abi Talent, după ce controversatul artist s-a întâlnit seara trecută cu Joshua Castellano și Anamaria Prodan. Într-un mesaj lung făcut public, iubitul Antoniei i-a dat un ultimatum dur.

Alex Velea i-a dat un ultimatum lui Abi Talent, după ce s-a întâlnit cu Joshua Castellano

Pe zi ce trece, scandalul dintre cei doi cântăreți cunoscuți de la noi escaladează tot mai mult. După ce a descoperit că puștiul-fenomen de pe YouTube i-a transmis ironic un mesaj din partea lui afaceristului italian Joshua Castellano, care este unchiul fostului soț al Antoniei, Alex Velea i-a spus că are, de fapt, altfel de relații cu aceștia decât se știe în realitate.

Îndrăgitul artist i-a reamintit că nu trebuia să se ia de familia pe care și-a construit-o alături de Antonia: ei au doi băieți împreună, iar pe Maya, fiica vedetei din mariajul cu Vincenzo Castellano, o consideră ca pe fiica sa. În plus, Alex Velea și Maya Castellano au o relație foarte apropiată. Fostul prezentator de la Antena 1 și-a încheiat mesajul postat pe o rețea de socializare cu un ultimatum pentru Abi Talent: i-a spus că atât Joshua Castellano, cât și Anamaria Prodan vor afla ce probleme a creat.

“Nu mai știi ce să mai faci și cu cine să te mai filmezi ca să mă «intimidezi»”. Habar n-ai ce relații am cu oamenii aceștia. Încerci să creezi un scandal mediatic pe care nu poți să-l duci. Îmbârligi lumea și vrei să pui paie pe foc într-un teritoriu sensibil: FAMILIA. Oamenii aceștia nu îți știu pârnăile, dar le vor afla de la mine și atunci ți-ai dat «foc la valiză» rău. Cine râde la urmă… râde mai bine! Ești «mâncat»!!!”, i-a transmis Alex Velea pe Instagram Stories.

Antonia Iacobescu și Alex Velea, poveste de iubire ca-n filme

Antonia și Alex Velea se iubesc de ani buni și au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foști soți au o dispută care durează de câțiva ani.

Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.

coral