Alice Cavaleru are acum o familie frumoasa, asa cum si-a dorit. Este casatorita cu Vladimir Draghia si au impreuna o fetita, pe Zora. Insa, putini sunt cei care stiu ca aceasta a mai fost casatorita cu Razvan Cocea.

Cei doi au divortat pe cale amiabila, insa la un moment dat, Alice s-a razgandit si i-a cerut fostului sot sapte apartamente dintr-un imobil in care si ea ar fi investit pe timpul casatoriei.

Pe 21 ianuarie 2019, Alice Cavaleru a inregistrat la Judecatoria Sectorului 1 un dosar impotriva fostului sot, Razvan Cocea, ce a avut ca obiect partajul bunurilor comune.

Alice Cavalerul a cerut in instanta ca Razvan Cocea sa-i acorde cota cuvenita din apartamentul pe care fostul ei sot il detine in imobilul respectiv si jumatate din suma pe care a incasat-o din vanzareaaltor 6 apartamente.

„Respinge cererea formulata de petenta Neacsu Cavaleru Maria Alice de acordare a ajutorului public judiciar ca ramasa fara obiect’, au decis magistratii de la Judecatoria Sectorului 1”, au decis magistratii, conform Cancan.