“Gospodar fara pereche” va avea alta prezentatoare dupa ce Anamaria Prodan si-a anuntat plecarea de la Pro TV chiar la scurt timp de la debutul celui de-al doilea sezon al emisiunii.

Sotia lui Laurentiu Reghecampf a explicat si motivele pentru care a luat decizia sa renunte la show-ul de televiziune. “Nu plec niciodata de langa voi si nici de langa Gospodar Fara Pereche, numai ca nu mai am timp. S-au decalat filmarile. Trebuia sa fiu aici in Romania pentru filmari. Nu mai am cum, eu intru in perioada transferurilor la fotbal si atunci in noiembrie, decembrie, ianuarie, trebuie sa muncesc. Nu am cum. Asta inseamna sa rup definitiv legatura cu familia, sa nu mai apuc sa-i vad pe ei absolut deloc, sa filmez si sa fac fotbal. Nu am cum, nu-mi ajung 24 de ore”, a declarat Anamaria Prodan.

Sexy-impresara a vorbit si despre cel de-al doilea sezon al emisiunii, dar si despre vedeta care o va inlocui. “Sezonul asta o sa fie exact cum v-am zis de la inceput, fabulos!Primul episod, am intrat in forta. Acum, cu siguranta, si o sa fie surpriza placuta, vine cineva dupa mine, la fel de puternic, care o sa vezi, o sa-i insoare pe toti”, a spus Anamaria Prodan.

Sotia lui Laurentiu Reghecampf a avut si un mesaj pentru producatorii show-ului, dar si pentru postul Pro TV. “Si le multumesc tare mult, pentru ca stii ca in general nimeni nu te lasa sa pleci asa din proiect, dar d-aia ii iubesc atat de mult eu si d-aia am relatia asta speciala cu PRO-ul, ca m-au ineteles asa pana la ultima rugaminte”, a completat Anamaria Prodan.