Fanii Antoniei au avut o surpriza de proportii cand atunci cand au accesat pegina de Facebook a vedetei. Obisnuiti cu parul lung al preferatei lor, internautii au fost martorii unei transformari radicale. Antonia a aparut cu un nou look, tunsa scurt, oferind si o scurta explicatie.

Antonia cu parul scurt putea parea o utopie, insa vedeta a tinut sa demonstreze ca nu are niciun complex. Ba chiar a dat o lovitura in mediul online, noul sau look primind aprecieri. ”Punk. Rebel”, a scris Antonia, pe pagina sa de socializare, in dreptul fotografiei. ”Esti chiar tuuu?”, a fost intrebarea pusa de un internaut, in timp ce altii au felicitat-o pentru noua atitudine, ramanand la parerea ca Antonia ramane o frumusete incontestabila indiferent de look-ul abordat. Antonia le-a cerut si votul internautilor, iar acestia, fireste, s-au conformat.

Antonia a rabufnit pe Instagram: ”Mi se pare ca e abuz verbal”

Nici Antonia nu ”scapa” de unele mesaje online care o deranjeaza, iar la un moment dat a luat hotararea de a-si exprima punctul de vedere in legatura cu astfel de situatii.

„Vreau sa ating putin subiectul acesta despre „hate online” si despre cum, noi, oamenii cunoscuti trebuie sa suportam asa ceva. In primul rand eu nu am semnat niciun contract, n-am facut pact cu nimeni, n-am fost fortata sa suport cuvinte negative. Pentru ca aud foarte des treaba asta „Esti persoana publica, trebuie sa iti asumi”, nu trebuie sa imi asum cuvinte rele, cuvinte vulgare la adresa mea, nu trebuie sa suport cum ma jigneste cineva, de unde pana unde? A, ca nu o sa ma placa toata lumea, ca mai primesc si pareri negative, asta da, normal ca imi asum… Tu poti sa ai o opinie, fara sa jignesti pe cineva. Mi se pare ca e abuz verbal. De ce trebuie sa suport asa ceva?” , a transmis artista pe Instagram.