De mai bine de un an Bianca Dragusanu este imaginea unui studio de videochat din Bucuresti. Pentru nici mai mult, nici mai putin de o suta de mii de euro, cea mai iubita prezenta feminina din mediul online romanesc si-a “imprumutat” imaginea celui mai mare studio de videochat din Capitala. Bianca nu conenteste in a-si uimi fanii in fiecare zi, asa ca cele mai recente declaratii ale sale i-a lasat cu gura cascata pe internauti: “Castig bani pentru ca sunt desteapta, nu frumoasa. De femei frumoase e plina tara, diferenta o face creierul”.

De ce si-a asociat Bianca Dragusanu imaginea cu un studio de videochat

Complet lipsita de prejudecati, Bianca Dragusanu a declarat faptul ca sustine si apreciaza toate modelele de videochat, pentru ca sunt femei independente si pentru sumele colosale pe care acestea le castiga: “Cred ca este nevoie de inteligenta, in primul rand, dar nimeni din afara domeniului n-o sa recunoasca asta. Toata lumea considera ca modelele de videochat fac bani pentru ca sunt frumoase, dar lucrurile nu stau deloc asa”. 

“De femei frumoase e plina tara, diferenta o face creierul” – Bianca Dragusanu

Dintre toate miturile despre videochat, ideea ca frumusetea este factorul cel mai important in ecuatia castigurilor este cea mai populara, dar si cea mai eronata. Este adevarat faptul ca jobul de model de videochat reprezinta, in fapt, o vanzare de imagine, insa comunicare a ajuns sa cantareasca inzecit mai mult decat frumusetea oricarui chip. Asadar, replica Biancai Dragusanu, “de femei frumoase e plina tara, diferenta o face creierul” se potriveste ca o manusa si industriei de videochat.

In ceea ce priveste industria videochatului, Romania este lider Mondial. Si nu e de mirare faptul ca auzim tot mai des romance care au ajuns sa castige un milion de dolari anual pe platformele de streaming online dedicate adultilor. Cunoscut in Bucuresti ca fiind “studioul modelelor de top”, Charm Studio, studioul a carui imagine este chiar Bianca Dragusanu, a castigat zeci de premii pentru “Cel mai bun studio din Romania”, dar si pentru “Cea mai buna strategie de Marketing”.

Charm Studio are echipa 100% feminina, iar doritoarele pot citi detalii pe pagina lor www.charmstudios.ro , sau pot apela 0784.70.70.80.

 

 

coral