Vrei să îți potolești foamea în cel mai rapid, ușor și delicios mod posibil? Găsești cea mai diversă și aromată ofertă culinară în zona de foodcourt a Iulius Mall Cluj, care s-a mutat pe terasă. Mesele sunt așezate astfel încât să se respecte distanța fizică și sunt igienizate permanent. Am creat, astfel, o atmosferă relaxată, în aer liber, ca să te poți bucura de zilele de vară alături de familie și de prieteni.

Zona de foodcourt a Iulius Mall Cluj dispune de o terasă generoasă, unde îți poți petrece timpul liber cu familia, prietenii sau colegii. Cu peste 60 de mese și o capacitate de 250 de locuri, spațiul special amenajat în aer liber le oferă clienților o incursiune culinară pe întreg mapamondul prin intermediul zecilor de locații cu specific internațional. Preparatele sunt achiziționate din interior, în regim to go, și pot fi savurate pe terasă. Consumul de mâncare și băuturi nu este permis în interior. Așa cum te-am obișnuit, am creat un spațiu care să se îmbine într-un design unitar şi care invită la recreere. Astfel, terasa este înconjurată de peste 50 de plante ornamentale, ce îți aduc mai aproape frumusețea și prospețimea naturii.

Contextul s-a schimbat, dar restaurantele din foodcourt și-au păstrat standardele de calitate și gustul. Siguranța ta este pe primul loc, astfel că sunt respectate măsurile de distanțare fizică și de protecție, mesele sunt dezinfectate periodic și sunt amplasate la o distanță de cel puțin doi metri, personalul poartă măști și mănuși, iar tu poți împărți masa cu maximum încă trei prieteni și ai la dispoziție facilități pentru igienizarea mâinilor.

Măsurile de protecție sunt implementate și în mall, unde magazinele te așteaptă cu Welcome Back Sales. Din grijă pentru tine, am reorganizat fluxurile de acces, la intrare am instalat termoscannere pentru monitorizarea temperaturii, dispensere cu dezinfectant și covoare impregnate cu substanțe active, sistemele de ventilație introduc 100% aer proaspăt și în mod frecvent efectuăm acțiuni de dezinfecție generală. Pentru menținerea distanțării fizice, am implementat și un sistem de tracking, care permite raportarea densității în timp real, dar și un program video online pentru ca tu să vezi   gradul de ocupare în mall și parc. De asemenea, este  semnalistică ce evidențiază păstrarea distanței fizice, pe suporturile media sunt afișate recomandările pentru vizitatori, care vizează respectarea măsurilor de siguranță, iar masca de protecție este obligatorie în mall. Lista completă a măsurilor de prevenire este disponibilă pe www.iuliusmall.com/cluj/siguranta.

După sesiunea de shopping și pauza de la food court, te poți bucura de vară și în cadrul natural din Iulius Parc. Pentru siguranța ta și a celor din jur, îți recomandăm să plătești cu ajutorul cardului, să păstrezi distanța față de ceilalți și să îți iei toate măsurile de protecție.