Luptătorul Cătălin Morosanu a rămas din nou fără permis de conducere. Miercuri, 8 septembrie 2021, sportivul ieșean a încălcat limita legală de viteză.

Cătălin Moroșanu a rămas ieri fără permis la Buzău, după ce a fost surprins de radar circulând cu viteza de 154 de km/h în afara localității.

Poliția Rutieră l-a lăsat a doua oară pe Cătălin Moroșanu fără carnet

Sportivul circula pe Drumul European 85, pe raza localității Limpeziș, din Buzău, când a fost interceptat de Poliţia Rutieră. Ca urmare a încălcării regulilor de circulaţie, a rămas pieton pentru următoarele 90 de zile. Mai mult decât atât, el a fost amendat cu suma de 1.305 lei.

Nu este pentru prima dată când Moroşanu rămâne fără permis. În luna aprilie a anului 2021, sportivul a rămas pieton tot pentru 3 luni, după ce a fost găsit băut la volan, în Capitală. El a fost descoperit cu 0,4 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cătălin Moroșanu a fost oprit de un echipaj de poliție, în Capitală. Sportivul a prezentat documentele necesare celor doi agenți, iar, după verificare, aceștia au hotărât, potrivit procedurii în vigoare, ca șoferul să fie testat și cu aparatul etilotest. Ieșeanul s-a îndreptat către una dintre autospecialele de poliție aflate în zonă și a suflat în alcooltest. Rezultatul a arătat o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

coral