Cazul Caracal zguduia România în urmă cu doi ani, atunci când Gheorghe Dincă era principalul suspect pentru uciderea a două tinere. Aflat în spatele gratiilor, acesta a făcut noi mărturisiri.

Au apărut noi informații în cazul Caracal

Noi informații își fac prezența în celebrul caz de la Caracal. Reporterii Antena 3 au reușit să obțină primele înregistrări în care Gheorghe Dincă vorbește despre crimele de la Caracal în închisoare. Acesta se destăinuiește familiei sale despre ororile comise.

”Ce vrei să faci? Asta e. În viață nu se știe cum merg treburile și uite într-o zi se pune tata și nu ești și… voi nu judecați că treburile, în continuare, rămân cu o anchetă deschisă. Nu. E bine cum îți spune tata. Știu, dar nu auzi? Nu că te zbați, că uite sunt bandiți care te agață, înțelegi? Se întreabă și se nimeresc aiurea” se arată în conversație.

Gheorghe Dincă vorbește și despre anchetă și probele de la dosar.

”Nu tratați treburile cu indiferență, și tu și Florin, că de aia am zis să treacă și să fie mami acolo, în caz de nu sunteți… Pe ei aia îi interesează, tată, de aia e dezbatere. Și mie avocata aia… să recunosc că fetele sunt vii, înțelegi? Și asta ce înseamnă dacă sunt vii? Că, automat, vă luau pe voi. Dar nu sunt vii.

Că le-am zis că dacă sunt vii și dumneavoastră aveți probe, dați probe și eu trebuie să fiu în libertate. Dar tâmpit, așa, știi? Că de aia m-am luat cu ea. Mie chiar dacă îmi fac procese verbale, pot să mă judece de ce vor ei, mă înțelegi? Am niște drepturi, nu contează. Pedeapsă mai mare ca asta nu poate să… înțelegi? Totdeauna se cumulează la mine, în cazul meu. Voi, că nu aveți nicio problemă, vă leagă pe loc. De aia aveți grijă”, a spus Gheorghe Dincă potrivit Antena 3.