Dan Brandon Bilzerian sau „regele Instagramului“ este un jucător profesionist de poker, dar și unul dintre cei mai în vogă oameni de pe rețelele sociale. Bărbatul în vârstă de 38 de ani a ajuns celebru pe Instagram prin modul în care își etalează averea. Înconjurat mereu de fete frumoase, bogătașul a dezvăluit cum i-au explodat conturile din bancă.

Ce afaceri are Dan Bilzerian

Dan Bilzerian, playboy-ul Instagram, cunoscut pentru pozele în care este înconjurat de fete frumoase și lux, are o avere netă estimată la peste 200 de milioane de dolari. Născut în Tampa Bay, Florida, Dan Bilzerian este un investitor american, actor și jucător de poker, autointitulându-se „Bill Gates al pokerului“.

Tântărul de 38 de ani spune că a jucat poker pe mize foarte mari și că averea sa se datorează în mare parte acestui joc de noroc. Bilzerian a început să joace poker pe vremea când studia la Universitatea din Florida.

Dacă te uiți la poker ca la o afacere, aș spune că sunt Bill Gates. Am câștigat peste 50 de milioane de dolari jucând poker. Cine dracu a mai făcut asta?!“, declara Bilzerian potrivit Daily Star.

Abilitățile sale de jucătir de poker l-au ajutat să câștige în 2013 peste 10 milioane de dolari într-o singură noapte de joc. În anul 2014, Dan Brandon Bilzerian a câștigat peste 50 de milioane de dolari din poker pe parcursul întregului an. Potrivit investitorului american, cea mai mare pierdere financiară la un joc de poker a fost de 3,6 milioane de dolari.

În anul 2010, bărbatul a fost poreclit cel mai amuzant jucător de poker de pe Twitter, conform unor publicații americane.

Odată mi-am pierdut toți banii. Am vândut niște arme, am transformat 750 de dolari în 10.000 de dolari, am zburat la Vegas, am transformat 10.000 în 187.000 de dolari“, mai spunea Bilzerian.

Dan Bilzerian a ajucat, de asemenea, poker cu numeroase vedete de la Hollywood, inclusiv Tobey Maguire sau Nick Cassavetes.

coral