Cazinourile online licențiate s-au pregătit așa cum trebuie pentru iarnă, actualizându-și ofertele cu cele mai noi și mai interesante jocuri. Oricare ar fi preferințele tale în materie de păcănele, cu siguranță că există un slot pe gustul tău între miile de titluri.

Iată numai cinci sloturi foarte populare, cu teme foarte variate, pe care le poți juca pe mobil în această iarnă:

BOOK OF CLEOPATRA

Este un slot cu 10 linii de plată, inspirat din legendele Egiptului Antic, foarte asemănător cu Book of Ra și cu Book of Dead. Cartea care are pe copertă ochiul magic este atât simbol Wild, cât și simbol Scatter. Trei sau mai multe pictograme de acest fel declanșează un joc bonus cu 10 rotiri gratuite, jucate pe role speciale cu simboluri expandabile. Simbolul expandabil este ales aleatoriu și aduce un câștig de până la 20.000 de fise (pentru o linie de plată completă). Jocul îți oferă și posibilitatea de a cumpăra rotirile gratuite.

Imaginea Cleopatrei plătește cel mai bine (50.000 de monezi pentru 5 simboluri oprite pe ecran), în timp ce simbolurile reprezentate de cărțile de joc nu sunt atât de valoroase (1.000 de monezi pentru 5 pictograme de același fel).

HELL'S KITCHEN

Este primul slot produs de NetEnt inspirat dintr-un show de televiziune foarte popular, care îl are în prim plan pe celebrul chef Gordon Ramsey. Jocul este conceput ca o competiție între echipele de bucătari, care adună puncte (și bani) în funcție de simbolurile oprite pe cele 20 de linii de plată. Dacă vrei să joci sloturi noi gratis atunci îți recomandăm Hell's Kitchen.

Cea mai importantă funcție specială este Ramsay's Wild, care este declanșată aleatoriu în timpul jocului de bază. Astfel, între 5 și 7 simboluri Wild sunt plasate la întâmplare pe rolele de joc. Dacă pe ecran sunt alte simboluri Wild sau simboluri Scatter, atunci acestea rămân pe pozițiile lor. Există și o funcție Team Challenge Free Spins, cu două zone de joc pe care se desfășoară concursul de gătit.

PIGGY RICHES

Când spui Crăciun, te gândești la semnificația religioasă, la cadouri, dar și la … pomana porcului. Ei bine, slotul Piggy Riches nu este despre acel porc, care are ghinionul să fie sacrificat, ci despre un porc putred de bogat, care e gata să își împartă averea cu tine. Pictograma porcului care are în mână teancul de verzișori este simbolul Wild, care substituie toate celelalte simboluri, cu excepția Scatter-ului.

Pictograma „doamnei porc”, care tocmai a primit un cadou, este simbolul Scatter. Trei astfel de simboluri declanșează până la 28 de rotiri gratuite, cu factor de multiplicare de până la 6x. Sacul cu bani este cel mai valoros simbol, cinci saci pe una dintre cele 15 linii de plată aducând un câștig de 2.000 de monezi.

BOOK OF SANTA

Ai scris scrisoarea pentru Moș Crăciun? Să știi că le strânge pe toate și le pune într-o carte. Are biblioteci întregi cu colecțiile de epistole din toți anii. Slotul „Book of Santa” te introduce în atmosfera sărbătorilor de iarnă, cu cizmele umplute cu acadele și cadouri, reni, omuleți din turtă dulce, coroane din ramuri de brad și, bineînțeles, imaginea lui Moș Crăciun.

Cartea Moșului este simbol Wild și Scatter. Dacă apare de trei ori pe ecran, sunt declanșate serii de 10 rotiri gratuite cu simboluri expandabile. În același timp, imaginea voioasă a lui Moș Crăciun plătește cel mai bine (50.000 de monezi pentru 5 simboluri oprite pe ecran). Dintre cărțile de joc, cele mai valoroase sunt „A” și „K”. Primești 1500 de monezi pentru cinci simboluri pe o linie de plată.

ATLANTIS

Dacă nu îți place frigul, nu ești foarte prieten nici cu iarna. Orice problemă are o soluție: poți „evada” pe într-un loc unde sunt 25-30 de grade Celsius, acolo unde sunt plaje fine și ape cu pești multicolori. Este prea scump? Am spus că orice problemă are o soluție, nu-i așa? Ajungi instant într-un asemenea loc prin intermediul slotului „Atlantis”.

Țestoasele, peștii balon cu țepi, țestoasele, crabii și steluțele de mare se vor bucura să te vadă și vor încerca să se alinieze astfel încât să câștigi bani de avion ca să ajungi să vă vedeți „față în față”. Scoica deschisă cu perlă plătește 500x miza și aduce 15 rotiri suplimentare, dar cel mai valoros simbol este peștele Wild, desenat ca Nemo, cu un câștig de până la 1800x miza. coral