Unul dintre cei mai simpatici prezentatori TV intervine in mega-controversa momentului, ”razboiul” dintre Abi Talent si Alex Velea. Razvan Botezatu a facut marturisiri uluitoare legate de cel care s-a autointitulat ”Regele pa Romania”.

Disputa dintre Abi Talent si Alex Velea a atins cote inimaginabile. Daca, la inceput, lucrurile se rezumau la niste replici mai acide, acum jignirile nu se mai opresc, nici dintr-o parte, nici din cealalta. Abi Talent a apelat la ”artileria grea”. Pustiul care a facut furori printre adolescenti cu muzica lui l-a „demolat” pe Alex Velea.

Schimburile dure de replici dintre cei doi au ajuns si la urechile fostului prezentator de la ”Star Matinal”. Dupa ce a auzit de acuzatiile de natura sexuala dintre cei doi, Razvan Botezatu a facut marturisiri uluitoare.

”Daca, la inceput, Abi Talent imi parea un tanar simpatic, acum nu pot sa spun acelasi lucru. Nu stiu ce au de impartit, dar nimanui nu cred ca ii face bine acest scandal. Nu m-as baga cu Abi nici daca ar fi Kardashian doi. N-as face asa ceva”, a declarat Razvan Botezatu, citat de cancan.ro.

Si-a recunoscut orientarea sexuala

Razvan Botezatu nu s-a mai ascuns si a recunoascut ca este gay. Anul trecut,  fostul prezentator a avut curajul sa se confeseze, indiferent daca va fi judecat de unii oameni. Totusi, odata cu asumarea publica a faptului ca este gay, Razvan Botezatu este decis sa si lupte pentru ca oamenii care au alte inclinatii sexuale fata de majoritate sa fie acceptati in societate, asa cum ar fi si normal.

”Vreau sa aflati asta de la mine si nu din alte parti! Unii dintre voi ar putea spune: «Si ce este nou?». Altii s-ar putea sa nu fi stiut sau sa nu «suspecteze». Poate va veti intreba: trebuie inca sa mentionezi sexualitatea in 2019? Cred ca da! Sigur, in anii trecuti s-au intamplat multe in ceea ce priveste acceptarea, dar suntem inca departe de normal. Aceste cuvinte nu ar trebui sa se refere la propria mea iesire personala, ci la cat de important este sa intelegem oameni care sunt diferiti de noi si luandu-ne ca fiind diferiti de la sine inteles. Presupun ca nu trebuie sa va explic ca faptul de a fi homosexual nu este o alegere.

Ne-am nascut hetero- sau homosexuali. Noi alegem doar cum sa ne descurcam. Recunosc: am fost speriat multi ani. Ca prezentator de televiziune am fost incurajat sa fiu eu insumi. Tin sa marturisesc ca m-a inspirat Ellen DeGeneres in decizia mea de a face public acest lucru intim despre mine. Imposibil sa nu o stiti… Ellen a recunoscut ca este lesbiana in 1997, in timpul unei aparitii la «The Oprah Winfrey Show».

Imediat a aparut pe coperta revistei Time, cu titlul: «Da, sunt gay». Oprah a fost extrem de criticata la acea vreme ca a sustinut aceasta orientare, iar Ellen a fost data afara din cadrul televiziunii in care a lucrat, iar trei ani nu a avut niciun job. Si nu s-a lasat, nu a cedat. Acum e cea mai iubita prezentatore TV din lume. Si sunt multi care au avut curaj sa traiasca liberi… Elton John, Ricky Martin, Zachary Quinto, Anderson Cooper si multi altii. Sunt si in Romania barbati care au marturisit public ca sunt GAY.

Imi apreciez intimitatea si stiu ca o deschid cu aceste linii, ca voi deschide Cutia Pandorei. Puteti sa pariati ca voi fi speriat de ce va urma… si de cati oameni vor mai ramane langa mine cand aceste declaratii vor deveni publice. Dar voi trai cu consecintele. Voi trai alaturi de oamenii care ma accepta, voi trai alaturi de cei pentru care o prietenie nu se masoara in felul in care alegem sa ne traim dragostea. E adevarat, imi asum ca voi fi injuurat, ca voi fi ironizat si privit altfel. Dar, am decis sa explic tuturor cine sunt eu cu adevarat. Am decis sa nu ma mai ascund, am obosit sa port masca unui heterosexual.

Sunt gay si cu asta basta. Sunt gay, si ce daca nu sunt altfel? Nu sunt tot Razvan Botezatu? Schimbarea de care vorbim are loc doar in intimitate, in rest sunt acelasi om. Doar ca nimeni nu ar trebui sa judece ce facem in momentul in care ne manifestam iubirea. Ma simt eliberat ca nu mai trebuie sa ma ascund”, a marturisit fostul prezentator.
A fost cerut in casatorie de iubit!

La finele anului trecut, Razvan Botezatu a anuntat ca a fost cerut in casatorie de iubitul lui. ”Am fost cerut in casatorie”, a scris Razvan Botezatu in dreptul unei fotografii. O alta poza a postat-o pe reteaua de socializare, iar acolo apare sarutandu-se cu iubitul care i-a dat inelul. „Dragostea se face-n minim doi, e secret, ramane intre noi”, a mai scris Botezatu, pe site-ul de socializare.

Reactia mamei lui Razvan Botezatu, dupa ce a aflat ca este gay

“Mi-am facut curaj si i-am povestit mamei mele. M-a dus la psiholog. Acel psiholog mi-a salvat viata si mi-a schimbat total viata si gandirea. A fost Dumnezeul meu acea doamna psiholog. Cu timpul m-am acceptat asa cum sunt. Prietenii mei stiau, aveam curaj sa le spun insa am purtat mereu acea masca si nu am putut fi fericit pe deplin pana cand nu am recunoscut public. Sunt oricum acelasi om, acelasi caracter. Nu s-a schimbat nimic!”, a marturisit Razvan Botezatu in urma cu ceva vreme.