Atât campioana, cât și FCSB și CS U Craiova au refuzat un mijlocaș crescut de clubul catalan și care are în palmares un trofeu al Ligii Campionilor.

Perioada de transferuri din iarnă a oferit mai multe surprize suporterilor din Liga 1. Dan Nistor a trecut de la Dinamo la Craiova, iar CFR Cluj a dat o adevărată lovitură prin repatrierea lui Alexandru Chipciu. Totuși, campionii puteau reuși o mutare și mai spectaculoasă. Potrivit Prosport, Jeffren (32 de ani), jucător crescut de Barcelona le-a fost oferit atât clujenilor, cât și Craiovei și FCSB-ului. Totuși, toate cele trei formații au refuzat orice negociere, din cauza faptului că venezueleanul nu a mai evoluat de la finalul sezonului trecut, când și-a reziliat contractul cu AEK Larnaca.

Jeffren a fost crescut de Barcelona și a evoluat în 34 de meciuri pentru catalani. Alături de gruparea blaugrana a cucerit trei tiluri în La Liga, o Supercupă a Spaniei, un trofeu al Ligii Campionilor, un Campionat Mondial al Cluburilor, dar are în palmares  și două titluri europene cu naționalele U21 și U19 ale Spaniei. De-a lungul carierei a mai evoluat la Sporting Lisabona, Real Valladolid, Kas Eupen, Grasshoppers și AEK Larnaca.

coral