Campioana CFR Cluj a fost lovită puternic de pandemie: numărul cazurilor de coronavirus ar fi ajuns la 20. Antrenorul Dan Petrescu este şi el confirmat cu Covid-19 şi a fost internat.

Situaţia a scăpat de sub control la CFR Cluj. Potrivit informaţiilor DigiSport, numărul cazurilor de coronavirus ar fi ajuns la 20 după ce au venit noile rezultate ale testelor joi seară. Mai mult, clubul nu a primit toate rezultatele astfel că numărul poate să crească.
 
CFR Cluj se află în continuare la Mogoşoaia acolo unde au fost izolaţi după primul test pozitiv primit de Adrian Păun înaintea partidei amânate cu FCSB. Ulterior au fost testaţi pozitv alţi 3 jucători, Sandomierski, Djokoivc şi Manea, plus oameni din staff-ul tehnic, inclusiv antrenorul Dan Petrescu.
 
Acum, numărul cazurilor a explodat la CFR Cluj, astfel că aceştia nu vor putea evolua în perioada următoare. Mai mult, dacă şi lotul CFR-ului va fi plasat în carantină, CFR Cluj nu va mai putea juca până cel mai devreme pe 7 august. Ceea ce ar reprezenta o problemă majoră în condiţiile în care UEFA le-a impus ţărilor să încheie sezonul pe 3 august.
 
Astfel, dacă şi lotul celor de la CFR Cluj va fi plasat în carantină, vor exista doar 2 variante: "îngheţarea" sezonului sau ca CFR Cluj să fie nevoită să joace cu juniorii partidele rămase.

UPDATE: Conform unor informaţii de ultimă oră, în acest moment există nu mai puţin de 26 de cazuri de COVID-19 la gruparea din Gruia: 16 jucători şi 10 membri din staff, inclusiv antrenorul principal Dan Petrescu.