Un client Bolt susține că a fost dat jos din mașină de șofer, sub amenințarea unui pistol, în urma unei neînțelegeri. 

”Un incident deosebit de grav a avut loc azi-noapte la Cluj-Napoca. Capturile de ecran care circulă pe grupurile de Whatsapp sunt grăitoare… Poate se autosesizează Poliția Română.  NU știm dacă clientul amenințat a depus plângere, dar ar fi indicat să o facă”, susțin taximetriștii. 

Din capturi reiese că un client Bolt a fost preluat în Mănăștur, dar a fost dat jos, după ce a fost amenințat de șofer cu un pistol. 

Politia Cluj precizează ca “Urmare a informatiilor apărute în spațiul public referitoare la faptul ca, conducătorul unui autoturism care efectuează transport de persoane în regim taxi, ar fi amenințat cu pistolul un pasager, polițiștii din cadrul Politiei municipiului Cluj-Napoca s-au sesizat din oficiu, în cauza fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare. 

În cauza sunt efectuate cercetări în vederea identificării persoanelor implicate și stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta.

Menționam faptul ca pana in acest moment, nicio persoana nu s-a deplasat la sediul politiei in vederea formularii unei plangeri prealabile”.

coral