Duminică, 28 martie s-a desfășurat un protest contra noilor reglementări care au închis sălile de fitness în Piața Unirii din Cluj-Napoca.

Aproximativ 200 de persoane s-au adunat pentru a protesta împotriva închiderii sălilor. După ora 18:10, Piața Unirii a început să fie plină de sportivi, persoane curioase, dar și cei care sunt contra acestor reguli care aduc un impediment pentru sportivi, și pentru viața sănătoasă. Pe lângă aceștia, prin zonă au trecut persoane care nu știau cauza protestului, însă s-au alăturat. 

De la cei mai mici până la cei mai mari, fiecare în parte, au ascultat instrucțiunile celor care au început acest proces, și, au început să facă genuflexiuni și fandări, în serii de câte cinci. Astfel arătând cât de motivați sunt chiar dacă vântul rece al începutului de primăvară au obligat oamenii să vină cu geci de iarnă. Poliția monitoriza zona continuu ca nu cumva, cineva să încalce anumite reguli. Între fandări și genuflexiuni, câțiva culturiști, vizibil revoltați, au adăugat cu niște strigăte mai accentuate față de instrucțiunile spuse anterior.

coral