Șeful Agenţiei Naţionale Anti-Doping, (ANAD), Cristian Balaj, a declarat miercuri că instituţia pe care o conduce va efectua mult mai multe controale anti-doping la toate disciplinele de acum înainte.

"Vor fi mult mai multe controale doping decât înainte, intrăm în normalitate. Este şi motivul pentru care cei de la Agenţia Mondială Anti-Doping sunt alături de noi prin directorul pe Europa, Sebastien Gillot.

De asemenea, vom avea multe controale şi la fotbal. În acest fel fotbalul intră şi el în normalitate.

Am început să discutăm cu cei de la Federaţia Română de Fotbal şi de la Liga Profesionistă de Fotbal, vom avea o colaborare corectă. Au cerut şi ei mai multe controale.

Chiar pot să vă spun că înaintea meciului cu Suedia am fost prezenţi în cantonamentul naţionalei la solicitarea federaţiei, ceea ce este foarte bine", a spus Balaj, preluat de Agerpres.

Preşedintele Agenţiei Naţionale Anti-Doping, Cristian Balaj, a fost prezent, miercuri, la un eveniment organizat la Colegiul Naţional "Ion Luca Caragiale" din Bucureşti în cadrul căruia ANAD a oferit titlul onorific de "Ambasador al Sportului Curat" foştilor mari sportivi ai României Doina Melinte, Vali Ionescu Caciureac, Miodrag Belodedici, Helmuth Duckadam, Narcisa Lecuşanu, Alexandru Dedu, Laura Badea şi Mihai Covaliu.