Primarul municipiului Turda, Cristian Matei, a participat marți seara la Gala Capital Excelență în Management, organizată de revista Capital România, unde a obținut Premiului de Excelență în Management la categoria Administrator Public pentru Modernizare prin politici publice sustenabile.

În cadrul Galei Capital Excelența în Management au fost nominalizați cei mai de seamă oameni din domeniul managerial care activează în România. Cristian Matei, primarul municipiului Turda, a câștigat premiul de Excelență în Management la categoria Administrator Public pentru Modernizare prin politici publice sustenabile. Acesta a descris evenimentul în câteva cuvinte pe pagina sa de Facebook. 

„Am avut onoarea în această seară să particip la un eveniment de înaltă ținută, Gala Capital Excelență în Management, organizată de revista Capital România, publicație economică, de prestigiu, care ne oferă materiale jurnalistice de calitate.

În cadrul acestui eveniment, eforturile mele, munca și dedicarea echipei pe care o conduc, au fost din nou apreciate prin acordarea de către revista Capital a Premiului de Excelență în Management la categoria Administrator Public pentru Modernizare prin politici publice sustenabile.

Capital România vă felicit încă o dată pentru întreaga voastră activitate și, nu în ultimul rând, le urez succes tuturor câștigătorilor din această seară la Gala Capital Excelență în Management!”, a transmis Cristian Matei. 

Gala Excelența în Management, organizată de revista Capital, este dedicată prezentării și premierii managerilor din România cu rezultate remarcabile și care reușesc să facă performanță, indiferent din industria din care fac parte sau de departamentul pe care îl conduc.