Divortul dintre Alexandru Papadopol si Ioana Ginghina tine capul de afis in showbizul autohton, insa – pe de alta parte – o afecteaza la modul cel mai serios si pe fiica lor, Ruxandra. Cei doi vor merge pe drumuri separate, de acum inainte, insa ii leaga, pentru totdeauna, fetita lor.

Aceasta a plans la aflarea vestii ca parintii vor divorta, insistand sa ramana cu mama ei. Ceea ce s-a si intamplat. In aprilie, au fost amandoua la Roma, iar Ioana Ginghina a postat pe blogul personal un mesaj si un clip in care apare alaturi de Ruxandra.

”Am plecat ca doua fete cucuiete saptamana trecuta la Roma.
Pentru prima data, doar noi doua, intr-un city break, cu o lista de 10 obiective turistice pe care voiam sa le vedem si o sesiune de shopping.
Uite cum a fost ”, a scris Ioan Ginghina.

Ioana Ginghina: ”Realizez ca viata e frumoasa chiar si in cele mai cenusii perioade”

Pe blogul personal, Ioana Ginghina a marturisit ca ”e frunstrant ca inca nu stii ce sa faci”, insa Ruxandra – ”copilul perfect” – ii este alaturi si ii mentine tonusul ridicat.

“Cumva, desi eram un om destul de recunoscator, a trebuit sa primesc o lectie destul de dura, ca sa invat sa ma bucur de lucrurile marunte […] Cumva e clar ca am gresit si la forma si la fond, insa e frustrant ca inca nu stii ce trebuia sa faci, pe ce drum sa o apuci acum. Si atunci, in aceasta lume noua, nesigura, o iei incet, cu pasi marunti si incepi sa te bucuri de lucrurile marunte. Incepi sa te bucuri ca ai dormit fara intrerupere 6 ore, ca ai reusit sa iesi din casa si sa zambesti fara sa te prefaci, ca Frica, azi, parca nu ti-a mai dat tarcoale si chiar ai ras cu pofta, atunci cand Ruxandra si-a scuturat stiloul de cerneala pe camasa ta alba. Cand stau pe canapeluta mea de pe terasa, intr-o zi perfecta de duminica, in care am mancat pizza cu Ruxi, copilul perfect, am ascultat muzica si ne-am bucurat de soare, realizez ca viata e frumoasa chiar si in cele mai cenusii perioade, trebuie doar sa apreciem lucrurile marunte!”, a scris actrita pe blogul personal.

coral