Irina Rimes, artista din Republica Moldova, care a devenit tot mai cunoscuta in Romania si datorita aparitiilor ei la tv, a fost casatorita cu un muzician.

Irina Rimes si Andi Banica s-au casatorit pe cand cantareata avea doar 22 de ani si amandoi erau artisti necunoscuti.  Cei doi s-au despartit se pare ca dupa ce Irina Rimes a aflat ca Andi Banica o insela cu o contabila din Moldova.

”El a fost cel pe care l-am iubit mult. Cu care m-am si casatorit la varsta de 22 de ani. Atunci era totul foarte clar. Mi-a fost foarte greu sa ma acomodez in Bucuresti. Intre mine si Andi nu stiu ce nu a mai mers. Uneori te indragostesti de un om rau si iti place”, a declarat Irina Rimes intr-un interviu.

Andi Banica, fostul sot al Irinei Rimes, lucreaza la aceeasi casa de discuri cu artista

De altfel, o data cu Irina Rimes s-a mutat in Bucuresti si Andi Banica, iar artistul lucreaza la aceeasi casa de discuri cu Irina Rimes. Andi Banica este acum un muzician care colaboreaza cu multi cantareti de la noi, iar despre Irina Rimes, desi sunt divortati, a vorbit mereu frumos.

Intr-o emisiune radio, intrebat despre relatia cu vedeta, Andi Banica a spus numai lucruri frumoase despre Irina Rimes.

”Ne stim de 6 ani si pentru noi lucrurile sunt usoare, suntem altfel unul fata de celalalt. La sfarsit ies lucruri frumoase. Suntem mai mult decat simpli prieteni. Ne stim toate plusurile. Vrem sa fim unul mai bun decat celalalt. Pe Irina o fac fericita lucrurile frumoase si dragostea. Tot ce stiu sa fac e datorita faptului ca am cunoscut-o pe Irina. Au fost si perioade dificile in vietile noastre. O iubesc din tot sufletul”, a spus Andi Banica, fostul sot al Irinei Rimes printr-o inregistrare difuzata de Andreea Esca.

coral