”E.U Yes la VOT ! @catalin_maruta @ Bucharest, Romania”, este mesajul transmis duminica, in ziua voturilor pentru europarlamentare si referendum, de catre Andra si Catalin Maruta. Cei doi si-au facut datoria de cetateni romani si au votat.

Cum au aparut cele doua vedete in mijlocul oamenilor care asteptau sa puna stampila? Eleganti si cu zambetul pe buze, Andra si Catalin si-au exercitat dreptul la vot, apoi au plecat fericiti, pentru a petrece o dupa-amiaza insorita.

Cei doi au inserat mesajul alaturi de cateva fotografii in care apar chiar ei, zambind, dar si stampilele si buletinele de vot.

Andra, dezvaluire dupa un concert

Andra este o femeie implinita alaturi de sotul ei, Catalin Maruta, si de cei doi copii – David si Eva. Frumoasa bruneta se bucura de o cariera fulminanta in lumea muzicala si sustine foarte multe concerte in toata tara. Ascensiunea ei profesioanala a avut loc si datorita familiei, care a sustinut-o neconditionat si a fost alaturi de ea in fiecare moment.

Dupa terminarea unui concert sustinut de curand, Andra le-a dezvaluit fanilor sai… catre ce anume o poarta gandurile. Andra a fost si ramane un artist complet, dar, pentru ca totul sa fie perfect, este nevoie de multa munca.

„Stiti ce imi amintesc de fiecare data dupa un concert? Nu oboseala, orele lungi de repetitii, emotiile, acestea sunt trecatoare, ci bucuria de pe chipul celor care canta cu mine si energia fantastica din sala! Va sunt recunoscatoare pentru cele 2 zile fabuloase de la Chisinau, momente de fericire desavarsita!” a scris Andra pe contul ei de Instagram.

Andra si Catalin Maruta, cel mai bogat cuplu din showbiz-ul mioritic

Daca prezentatorul TV ar castiga suma de 17.000 de euro pe luna, frumoasa lui sotie castiga o suma mult mai mare. Conform sursei citata mai sus talentata artista ar castiga aproape 8.000 – 10.000 de euro pe luna ca jurat la emisiunea „Romanii au talent”. Iar pentru serviciile de jurat oferite la o alta emisiune – „Vocea Romaniei Junior”, o suma similara.