Deputatul Horia Nasra atrage atenția cu privire la drumul județean dintre Iclod și Aluniș, care este plin de gropi. Spune că în zonă trebuie să se facă slalom printre gropile de pe carosabil.

DJ 161 C, drum care leagă tranzitează Iclod şi Aluniş, este o cursă cu obstacole pentru şoferii din zonă sau un concurs de slalom printre gropile din drum.

Reabilitarea drumului a fost promisă anual de executivul Consiliului Judeţean Cluj şi pe alocuri, drumul a fost reabilitat pe hârtie, cârpit în practică. Cert este că în fiecare zi, pentru şoferii din Iclod, Aluniş şi cei din zonă, drumul este un adevărat coşmar, o sursă de nervi şi în definitiv o cheltuială în plus la service-urile auto….

Domnule Alin Tişe, aţi circulat pe DJ 161 C Iclod-Aluniş?” a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

Consiliul Județean Cluj a anunțat în luna iulie a anului trecut că pe drumul judeţean DJ 161C Iclod – Aluniş – Corneni au demarat şi se află în plină derulare ample lucrări de modernizare.

Lucrările aveau ca scop reabilitarea căii de rulare începând de la fundaţie, în profunzimea drumului, până la aşternerea de covor asfaltic în două straturi, respectiv binder şi strat de uzură. În acelaşi timp, investiţia ar fi trebuit să includă și realizarea de acostamente, şanţuri şi podeţe, marcaje şi semnalizare rutieră.

Sursa: monitorulcj.ro