Agariciul din poza se numeste Ionut Geana si face parte din regnul Corvus Corone Shamp du Turdae, in viata normala prezentandu-se ca mare ziarist si "derector" de ziar. Acuma, ziarul lui tiparit, ce iesea saptamanal, nu mai exista, dar nu conteaza, prostii in fata carora se lauda nu stiu asta.

Ziarul online nu exista nici el, adica exista, dar nu conteaza, avand o medie de 167 de cititori. De ce ii dedicam ciorbutanezului bronzat Ionuț Geană acest articol? Fiindca am auzit ca face mișto de presa locală, numindu-ne fomiști și boschetari pe cei care au aplicat la programul guvernamental de ajutorare a presei. Acuma, daca Geană ar fi vreo lumina a jurnalismului, am inchide gura.

Dar surguciul asta e un papagal sfertodoct, un mitoman de joasa speta cu comportament tiganesc. Ca sa vada lumea ce mare si tare e el, si-a luat un cacat de Jaguar second hand, desi e plin de datorii la furnizori si fosti parteneri de afaceri ca cioara de pene. Cum nu ne place să rămânem datori, iar despre presă și Ionuț Geană nu avem ce discuta, fiind cuvinte care nu-și au locul în aceeași propoziție, vom face referire la un alt domeniu de activitate al personajului mai sus meționat.

V-am zis, cunoscut fiind pentru restanțele pe care le are la mai toți foștii colaboratori, Geană pare să fi pus ochii pe un domeniu mult mai plin cu "fraieri cu bani", cum îi place sa le zică, si anume domeniul medical. Înarmat cu ADN-ul de vânzător de bilete la linghișpir, transmis din generație în generație, acest băiat s-a gândit că poate n-ar strica sa le faca medicilor din Transilvania un "Eveniment", unde sa le dea premii pe banii lor și, la final, să mâncă și gura lui ceva, sub formă de comision.

Zis și spaima micilor cu cartofi pai, după modul în care îi înghite fără a-i mai mesteca, Geană pozează într-un fin gentleman, atata ca croncanitorul din el iese mintenas dupa ce bea cateva pahare de alcool. Atunci ameninta in stanga si in dreapta cu dosare, se cocoseste, vorbeste despre conspiratii masonice si promite razbunari. Cand el e o gaina cu pene negre cu cloaca nestearsa.

La "gala elitelor medicale transilvane", susaneaua sponsorizata de NTT, RMB, UMF si companii de medicamente, Geana a tinut mortis sa ragaie un discurs. Atata doar ca era cam beat pentru acest moment festiv, etaland limbajul de Șarât, explicând medicilor care nu știau ce să mai creadă cum stă treaba cu mașinile, cu banii, cu profesia asta a lor.

N-a tacut o clipa si le-a mai dat lectii medicilor despre cum banii nu sunt totul, cum trebuie să facă sex, cum pot să fie și vedete porno, dacă vor, și așa mai departe. Priviti pana la capat materialul video cu discursul lombrozian si observati rusinea medicilor participanti. Dragi medici, nu vedeti ca sponsorizati impostura? Chiar aveți nevoie de așa ceva? Nu v-ati prins ca va faceti de ras, legitimand un șarlatan?

Cu siguranță, cei care ați asistat la discursul de mai jos ați trăit un moment minim al carierei, însă pentru cât timp în continuare? Bucurați-vă că nu v-a tras un concert de bașini, show-ul cu care Geana este cunoscut în mediile mai puțin academice. Poate la edițiile viitoare a Galei Elitelor, cine știe.

 

Sursa Ziar de Cluj