La data de 22 august, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin au reținut pentru 24 de ore două persoane cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu, urmare unor imagini video în care două persoane, un bărbat și o femeie, ar agresa fizic o altă persoană, în curtea unei locuințe.

S-au derulat verificări, stabilindu-se identitatea persoanelor care apar în imaginile video.

În fapt, la data de 21 august, în jurul orei 19.30, în urma unor discuții contradictorii, un bărbat în vârstă de 58 de ani și o femeie de 47 de ani, ambii din comuna Poieni, județul Cluj, ar fi lipsit de libertate o femeie de 31 de ani, din aceeași comună.

Femeia ar fi fost introdusă în mod forțat în curtea gospodăriei celor doi și agresată fizic.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate și lovire sau alte violențe, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal. 

Cele două persoane în cauză urmează a fi prezentate magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Surse din anchetă spun că acest conflict a pornit de la copiii celor două familii, care s-ar fi certat. Femeia de 31 de ani a mers la cei doi soți pentru a discuta problema, însă cei doi soți au refuzat să poarte o discuție civilizată.

coral