Cântăreţul american Aaron Carter, care a devenit celebru la începutul mileniului cu albumul „Aaron’s Party (Come Get It)”, a murit sâmbătă, la vârsta de 34 de ani.

A murit Aaron Carter, cântărețul și fratele lui Nick de la Backstreet Boys

Cântăreţul american de pop şi hip-hop Aaron Carter este fratele mai mic al lui Nick Carter, de la Backstreet Boy.
Din primele informații, se pare că Aaron Carter a fost găsit mort în baia sa din Lancaster, în California.

Un purtător de cuvânt al Poliţiei, contactat de AFP, a declarat că o persoană decedată a fost descoperită la domiciliul cântăreţului sâmbătă dimineaţă, dar a refuzat să confirme identitatea acestei persoane. Agentul lui Aaron Carter nu a răspuns solicitărilor AFP.

Cine a fost Aaron Carter

Aaron Carter s-a născut pe 7 decembrie, la Tampa, în Florida, Carter şi-a început cariera muzicală la vârsta de 7 ani.

La vârsta de doar 9 ani a lansat primul album, „Crush on You”, în 1997. Lansat în septembrie 2000, „Aaron’s Party (Come Get It)” s-a vândut în 3 milioane de exemplare în Statele Unite, devenind preferatul adolescenţilor.

Aaron Carter a participat la turnee cu The Backstreet Boys şi Britney Spears, cântând în deschiderea concertelor lor.
În 2001, albumul lui „Oh Aaron”, unde cântă cu fratele său Mick, i-a adus un disc de platină.

Controversele din viața artistului

Viaţa personală a fost marcată de mai multe scandaluri, în special certurile pe bani între cei cinci fraţi, l-au transformat într-o pradă pentru tabloide, iar în 2011 a început o cură de dezintoxicare.

În 2013, având multe datorii fiscale, şi-a declarat falimentul. El mai avusese multe probleme cu autorităţile, mai ales pentru deţinere de stupefiante şi conducere periculoasă.

La începutul acestui an, el a declarat pentru Daily Mail că vrea să nu mai fie văzut ca o „epavă”. „Nu sunt ceea ce unii încearcă să înfăţişeze”, a rugat el.

„Dacă cineva vrea să mă numească epavă, atunci sunt un tren care a avut multe accidente şi a deraiat din mai multe motive”.