Cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, BLOOD NETWORK, inițiată de organizatorii festivalului UNTOLD, continuă!

Organizatorii lansează cea a șaptea ediție a campaniei de donare de sânge care a mobilizat zeci de mii de oameni din România. În acest an campania se desfășoară în perioada 17 iulie – 05 septembrie 2021 în toate centrele de transfuzii din țară. Totodată, caravana mobilă va fi prezentă în 11 orașe mari din România.

DONEAZĂ LA CARAVANA MOBILĂ DIN 11 ORAȘE ALE ȚĂRII ȘI PRIMEȘTI BILET GRATUIT PENTRU PRIMA ZI DE UNTOLD 2021!

Ca și în anii precedenți, fanii festivalului UNTOLD vor putea dona și anul acesta, atât în centrele fixe, cât și la caravanele mobile. Caravana poate fi găsită în 11 orașe ale țării: Bu-curești, Constanța, Târgu-Mureș, Sibiu, Oradea, Ploiești, Craiova, Iași, Timișoara, Brașov și Cluj-Napoca. Toți cei care vor dona la caravanele mobile între orele 8.00-14.00 vor primi un bilet gratuit pentru prima zi a festivalului UNTOLD 2021.  

BUCURESTI: 17, 18 IULIE, PARCUL HERĂSTRĂU, INTRAREA CHARLES DE GAULLE
CONSTANȚA: 24, 25 IULIE, PLAJA NEVERSEA
TÂRGU-MUREȘ: 31 IULIE, 01 AUGUST, PIAȚA TINERETULUI
SIBIU: 31 IULIE, 01 AUGUST, PIETONALUL MAGAZINULUI DUMBRAVA, PIAȚA MARE
ORADEA: 7,8 AUGUST, PIAȚA UNIRII
PLOIEȘTI: 14, 15 AUGUST, PALATUL CULTURII
CRAIOVA: 14,15 AUGUST, PIAȚA MIHAI VITEAZUL
IAȘI: 21, 22 AUGUST, IULIUS MALL
TIMIȘOARA: 28, 29 AUGUST, PARCAREA POLITEHNICII
BRAȘOV: 28, 29 AUGUST, BULEVARDUL REPUBLICII
CLUJ-NAPOCA: 4, 5 SEPTEMBRIE, MONUMENTUL MEMORANDIȘTILOR, STRADA EROILOR

Cei care donează sânge la caravana mobilă și se înscriu în baza de date „Și Eu Donez” (reteaua.sieudonez.ro) primesc un bilet gratuit pentru prima zi a festivalului UNTOLD și tichete de cumpărături de 100 de ron din partea Kaufland România.

Donează în centrele de transfuzie din țară și primești un vouche de 10 euro la UNTOLD 2021

Cei care donează în unul dintre Centrele de Transfuzii din țară trebuie să acceseze site-ul untold.com, secțiunea Blood Network. Acolo vor completa formularul solicitat, vor atașa o poză cu adeverința de donator, iar mai apoi vor primi pe adresa de mail un voucher valoric de 10 euro pe care îl vor putea folosi la achiziționarea abonamentelor pentru UNTOLD 2021.

„Suntem convinși că anul aces-ta vom avea un record de donatori, atât la caravana mobilă, cât și în centrele fixe, în con-textul în care acum fanii au garanția că festivalul UNTOLD se va ține în această toamnă! Noi suntem mândri că alături de partenerii noștri reușim să ținem în viață această campanie de 7 ani, dar mai ales suntem mândri de tinerii frumoși care donează în fiecare an și prin gestul lor au salvat și salvează mii de vieți!”, a transmis Edy Chereji, directorul de comunicare UNTOLD.

 Campania Blood Network a însemnat până acum peste 15.000 de donatori la caravanele mobile de donare de sânge și la centrele de transfuzii din întreaga țară.