Două femei au ajuns, vineri dimineața, la spital după ce au fost lovite de o mașină în timp ce se plimbau pe marginea drumului, în Apahida. Incidentul s-a produs pe strada Libertății.

„În jurul orei 07:00, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni în cazul unui eveniment rutier produs pe un drum lateral din Apahida, Cluj.

Un autoturism a accidentat două femei de aproximativ 50 ani care circulau pe marginea drumului. Cele două persoane au fost transportate de ambulanță SMURD și ambulanță SAJ la spital, conștiente”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

„Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din comuna Apahida care conducea un autoturism în direcția localității Jucu a accidentat două femei în vârstă de 46 și 49 de ani, din comuna Mociu, respectiv Cămărașu, din cercetările preliminare rezultând că acestea s-ar fi deplasat pe partea carosabilă, cu spatele la trafic.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind negativ”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.